Showroom

Bor du i Stockholmsområdet eller har vägarna förbi?
Visste  du att du kan boka tid för en privat provning för dig själv eller med  dina vänner så att du/ni vet vilka storlekar du ska handla från oss.
Maila till [email protected]
Gruppbokningar kan även kombineras med Mrs M to the Rescue – how to FEEL fucking freaking fabulous!
https://thefabcoach.com/home/rescue/
En  föreläsning som inleds med bubbel och avslutas med glitter. Mrs M  berättar hur man på bästa sätt tar livet av ärkerivalen Mr Jante. Varför  vi kvinnor skall gå i High Heels, varför korseletter är bättre än  långkalsonger på vintern och hur man går på toaletten iförd strumpeband.  Och inte att förglömma vad ett par stockings kan göra för självkänslan.
She will give you the why and show you the how…
Detta  samtidigt som hon delar med sig av sin egna mycket personliga  berättelse om hur allting började. Om hur hon gick från att vara en  klassisk duktig flicka, slav under Jante och att i princip bli lämnad  vid altaret. Via en sommar av en dekadent dödsdans med kungens kossor då  Mrs M kom in i hennes liv och bokstavligt räddade livet på henne med  hjälp av ett pärlhalsband, fram till att hon idag kallar sig ”the FAB  coach” och vet hur hon skall bring out the FAB in you.
Mrs M vill  såklart inte att du enbart skall gå hem med huvudet och själen fyllda av  inspiration utan även med ett hands-on-starter-kitt så att du kan börja  ditt nya fabulösa leverne redan morgonen efter. Därför skickar vi hem  er med en goodiebag till ett värde av ca 600:-. Vi samarbetar med ett  par väl utvalda, och av oss beprövade, företag för att ge er the short  cut into Fabulous Living!
Och  självklart från ni 15% rabatt på allt som ni handlar vid detta tillfälle.
Denna kombo kan genomföras i vårt showroom eller hemma hos er, i så fall tar vi med oss allt till er.