Vill du bli vår nästa stjärna? 

Då vårt motto är att Everyone is a star så letar vi nu nya stjärnor! Is it you?

 

För att bli en av våra nästa stjärnor behöver du inte vara en viss ålder, kön eller se ut på ett visst sätt. Vi vill visa att våra kläder passar alla, XS-5XL. 

För att tävla om att bli en av våra nästa stjärnor så vill vi att du stylar dig själv i den bästa versionen av dig själv – för precis så kommer du se ut om du vinner och blir utvald!


Ta två bilder. En ansiktsbild där man ser din make-up och hårstyling tydligt samt en helkroppsbild i underkläder. Bifoga även en kort presentation av dig och varför du vill vara med. Skicka detta tillsammans med ditt instagramkonto (behöver vara öppet) till [email protected] senast 26 september.

OBS! Helkroppsbilderna kommer INTE att publiceras. Ansiktsbilden, tillsammans med ditt instagramkonto kommer att publiceras på vårt instagramkonto om du blir utvald.

 

Fotografering sker lördagen den 16 oktober i Stockholm.

 

Viktig info:

·        Om du blir utvald behöver du kunna ta dig till Stockholm den 16 oktober. Fotograferingen börjar kl 10.00 (kom i tid) och du bör avsätta hela dagen.

·        Du kommer att fotograferas både på egen hand och tillsammans med andra, så du behöver vara bekväm i underkläder i sällskap med andra.

·        Du behöver vara bekväm framför kameran, självgående och medveten om hur du poserar.

·        Du gör din egen sminkning och hårstyling. För att du ska ha möjlighet att visa din personlighet på bilderna så kommer accessoarer och rekvisita att väljas ut i samarbete med oss och kampanjansvarig.

·        Sminkning och hårstyling ska vara klar när vi börjar kl 10.00

·        När du skickar in ditt tävlingsbidrag och blir utvald förbinder du till att dela hela kampanjen (samtliga inlägg, dvs inte bara bilderna du är med på) i ditt egna instagramflöde tillsammans med den text som är framtagen för kampanjen

·        Yppiga Under står inte för några utgifter som uppkommer i samband med deltagande, (t ex resor eller boende) men vi bjuder på lunch, snacks och dryck den 16 oktober.

·        Du får som ersättning behålla de underkläder som väljs ut till dig alt. välja något som finns i vårt showroom för motsvarande summa + en unik rabattkod till vår hemsida.

·        Du kommer att få high res filer på samtliga av dina bilder som publiceras.

·        Du får inte ha med dig sällskap som stannar kvar i vårt showroom under fotograferingen. Detta för att alla ska känna sig trygga. Förutom modeller så kommer det endast finnas fotograf, kampanjansvarig och representant från Yppiga Under.